zaterdag 17 september 2011

Grannysquare dip

Weinig creatiefs gebeurt de laatste tijd, behalve dat ik als een malle grannysquares aan het haken ben. De teller staat op 35 stuks. Ik zit een beetje in een dip, het is best veel werk. Het enige positieve is dat ik over de helft ben (Joepie!) En sinds kort hebben we een iPad, wat niet echt bevorderlijk is voor de creativiteit, omdat je je met zo'n ding nooit verveeld. Een enorm luxeprobleem, I know.
Voordeel van de iPad is de leuke app Instagram, waarmee ik een leuke foto kon maken van mijn grannysquares so far. Het wordt een regenboogsprei. Heel hip voor de zomer 2012 (omdat het dan hopelijk af is ;))


Low on creative things lately, except that I'm making grannysquares. The counter stands at 35 squares. I'm having a bit of a dip, it's a lot of work. The only positive thing is that the first haldf is finished (Yeah!) And recently we've bought an iPad, which is not really conducive to creativity, because you never get bored with that thing. A huge luxury problem, I know.
Benefit of the iPad is the app Instagram,  I've made a cute picture of my grannysquares so far. It's becoming a rainbowbedspread. Very hip for summer 2012 (When it's hopefully finished;))Alvast een beeld van hoe het gaat worden
Already an idea of how it will be 
Een wijntje erbij om wat goede zin te kweken ;-)
A glass of whine for motivation ;-)

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...