zondag 4 maart 2012

week 10: Love fotoshoot

Een paar maanden geleden liep ik op een gewone dag naar de markt, toen mijn beste vriendin (als sinds de kleuterklas*) Nancy belde met een leuk nieuwtje. Tja, leuke nieuwtjes kunnen een aantal dingen betekenen... Er flitsen al behoorlijk wat dingen door mijn hoofd in die ene seconde totdat ze zei: Frank heeft me gisteren ten huwelijk gevraagd! En ik zei: JA!
Superblij natuurlijk met dit leuke nieuwtje! Daarna ging ik een soort van huppelend en met een rare grijns verder naar de markt (wat je behoorlijk wat voordelige aankoopjes oplevert, kan ik je vertellen).


Ook vroegen ze of ik de trouwkaart wilde maken. Hmm, dat moet natuurlijk wel iets speciaals worden... Ze wilden graag iets met een foto of meerdere foto's. Logisch, in hun huis raak je niet uitgekeken met alle vakantiekiekjes, foto's van neefje Finn, kindjes van vriendinnen en foto's van uitvoeringen en uitjes.
Dit leek me een prima moment om weer eens een fotografieproject te doen: Een Love fotoshoot!
Het was al diep in de herfst en heel mistig toen we afspraken, maar we waren er toch, dus we gingen het park in met het volgende als resultaat.

* Nancy en ik hadden dezelfde trui in de kleuterklas, wat opzicht niet heel bijzonder is, maar onze moeders hadden deze truien zelf voor ons gebreid. Zachtroze met hardroze balken van een mohair-achtig wolletje. Heel toevallig natuurlijk! Dus hebben wij, vierjarige meisjes, besloten dat we dan ook maar samen moesten spelen. Haha!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...